PAKATAN MENANG PILIHANRAYA…

 

Depa ni tak habis-habis kata mereka akan menang Pilihanraya Negeri Sarawak.  Setiap ceramah DAP, PKR & PAS, mereka dengan yakin kata mereka akan menang dan sekaligus menakluki negeri ini.  SNAP pun cakap benda sama.

SALAH….  PAKATAN hanya tahu macam mana nak berMIMPI.  Rakyat Sarawak tidak akan menyerah negeri UNIK ini sesenang hati kepada parti pembangkan, dan ladi-lagi yang berpengkalan dari luar Sarawak.  Orang Sarawak sahaja yang berhak untuk mentadbir negeri ini.

JANGAN termakan tipu helah and janji manis dari kelompok PAKATAN ini.  Sekarang mereka kata orang Sarawak akan jadi Ketua Menteri.  Memang benar TETAPI siapa akan pegang remote control?  Si Nuar Video tu lah akan command dari belakang dan akan pastikan dia akan dapat semua memanafaat dari kekayaan sumber asli kita dibawa keluar.

JANGAN beri peluang langsung kepada mereka ini untuk menakluki negeri Sarawak.

Silap undi, sengsara diri.  Kalau kamu mengundi Pakatan bermakna kamu telah sama-sama bersetuju untuk menjual Sarawak kepada penyangak-penyangak dan penipu bangsa ini.

HANYA Barisan Nasional sahaja yang dapat meneruskan perjuangan rakyat Sarawak.

TOLAK PAKATAN ke dalam sungai Sarawak…

UNDI BARISAN NASIONAL.

Advertisements
This entry was posted in BN, Pakatan, Sarawak Election 2011, Sarawak State Election, SNAP and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to PAKATAN MENANG PILIHANRAYA…

  1. whizzekid says:

    ha ahhhh…nice picture!!

  2. anangngirau says:

    such a sweet dream!!! pity u!!!! wakakakak!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s